Succesvol bedrijfsfeest in Breda

Het is altijd erg prettig als opdrachtgevers, weer bij je terug komen. Hét teken dat je hebt goed hebt gedaan.

Jaren geleden hebben wij een thema weekend georganiseerd voor VAR (nu Attero) in Amsterdam. Met 150 personen een weekend vol cultuur, gezelligheid en teambuilding.
Vorig jaar werden we gebeld door Attero of wij weer ‘zoiets’ konden organiseren, want het was zo goed bevallen in Amsterdam.
‘natuurlijk kan dat’, is dan uiteraard het antwoordt.

Wij starten altijd met het zoeken van een geschikte stad, waar willen we heen?  Welke stad biedt datgene waar de opdrachtgever en wij naar op zoek zijn.
Daarna wordt er gebrainstormd over de invulling van de dag. In dit geval was dat de middag en avond. Wij zorgen dan altijd voor een op maat gemaakt programma die past bij de gasten van dat weekend.

Voor deze opdracht is er gekozen voor Breda. Ons event bureau komt vaak in Breda en wij kennen de stad op ons duimpje. Onze ervaring met Breda is dat het een erg toegankelijke en gezellige stad is met veel cultuur. En daar houden wij van!

Om de gasten veel van de stad te laten zien hebben wij de Mobile Experience ontwikkeld. Dit is een interactieve tocht door de stad die je zowel lopend, met een tandem, auto, segway of step af kan leggen.
In dit geval gingen alle gasten lopend door de binnenstad van Breda. En die binnenstad heeft ontzettende veel te bieden. Mooie oude gebouwen waar veel over te vertellen is, een bruisend nachtleven met gezellige cafés en kroegen en heerlijke restaurants.

Tijdens de Mobile Experience krijg je een interactieve kaart te zien waardoor je als team weet waar je heen moet lopen. Op bepaalde plaatsen in de stad zijn instructeurs van ons event bureau en daar zal je als team een teambuildingsopdracht te horen krijgen. Hiermee kunnen punten verdiend worden.
Via de Mobile Experience kunnen extra punten verzameld worden met de vragen die je op je smartphone te zien krijgt. Hierin worden dan altijd vragen en stellingen in verwerkt die wij van de opdrachtgever krijgen.
Zoals ik al vertelde, ‘op maat gemaakte events’ is wat wij graag doen. Natuurlijk gaan deze vragen en stellingen over het bedrijf en elkaar.

Uiteindelijk eindigt ieder team bij de eindlocatie, in dit geval was dat het hotel waar alle gasten bleven overnachten.
Na de borrel en de uitslag had iedereen tijd om zich op te frissen voor het bedrijfsfeest mét band bij de Avenue in hartje centrum.

Bij de Avenue was een Walking Diner en een band. Na het eten gingen dan ook de voetjes goed van de vloer!
Het was nog lang onrustig in Breda…

De volgende ochtend vertrokken alle gasten, na een heerlijk ontbijtbuffet, weer richting huis.
Met als herinnering een super gave groepsfoto, werd de zondag een nageniet dag.

Hieronder een video impressie van dit mooie bedrijfsfeest in Breda.

https://www.youtube.com/watch?v=euWXG_sVKgE