Training leiderschap

Wij weten wat erbij komt kijken om op de juiste manier je plek als leidinggevende in te nemen. Een training leiderschap kan je helpen de juiste positie voor jezelf en je team te bepalen.

Buro In! heeft ruime ervaring in het verzorgen van diverse soorten leiderschapstrainingen.
Iedereen ervaart wel eens de behoefte aan duidelijke regels, meer controle en zelfs het uitoefenen van macht. Maar we weten net zo goed dat daarin zelden de échte oplossing zit.

We begeleiden jou en je collega’s graag in het proces om innerlijke leiderschap te verstevigen, zodat je meer in contact komt met je collega’s en samen kunt werken aan de uitdagingen waar de organisatie voor staat.

Wij maken graag een training leiderschap op maat voor jou team of bedrijf. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dan nemen wij de wensen en doelstellingen door zodat wij de juiste training kunnen aanbieden.

Workshop schapendrijven Veluwe

donderdag 12 januari

Een unieke workshop die perfect in te zetten is als leiderschap training, communicatie training of samenwerkingstraining. De workshop Schapendrijven Veluwe lijkt makkelijk, maar is het zeker niet! De drie peilers, samenwerken, communicatie en leiderschap zijn

Lees verder