Ons team

Buro In! bestaat uit een topteam van enthousiaste, gedreven en gespecialiseerde trainers, instructeurs & creatieven.
En daar zijn wij trots op!

Ingeborg Leerkes

Eigenaar

Ingeborg is een creatieve duizendpoot en heeft, nadat ze bij vele grote ondernemingen werkzaam was, Buro In! opgericht in 2003. 
Bij Buro In! is zij de spin in het web en bedenkt de creatieve concepten voor alle events.
'Van een bijzondere dag een ware beleving maken, dat is waar ik een kick van krijg!'

Annemarie Bos

Event coördinator

Annemarie is onze tweede duizendpoot en als event coördinator verantwoordelijk voor alle grote én kleine events bij Buro In!
Daarnaast kookt zij ook met veel plezier bij Buitenkokers.
Een harde werker die elk event tot in de puntjes verzorgd!
'Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt'

Laura Jonker

Instructeur/quizmaster

Laura is van vele markten thuis. Naast dat ze ook nog leerkracht is, werkt ze bij ons bureau als instructrice en is zij de quizmaster van Ranking the Company & Ik hou van Holland. Met haar stralende lach en inzet maakt zij van ieder event een feestje!
' Voor elke opdrachtgever wil ik me 100% geven om er een onvergetelijke dag van te maken'

Petra Schiphorst

Instructeur en kok bij Buitenkokers

Petra is instructeur en ook kok bij Buitenkokers, een vrouw die van afwisseling houdt dus!
Haar enthousiasme bij het koken werkt aanstekelijk en de rust die ze uitstraalt bij de drukke events ook. Petra zet zich altijd 100% in bij grote én kleine events.
'Let’s inspire each other and create new things '

Karin Berends

Instructeur

Karin is niet groot van lengte, maar wel groot van karakter. Met haar enorme gastvrijheid zal ze jouw speciale dag altijd tot een ware belevenis maken. Haar spontaniteit zal je nog lang blijven herinneren.
'Met een gaaf team er vol voor gaan om de klant een TOPdag te bezorgen!'

Gonnie van Os

Instructeur/outdoorspecialist

Sinds 2004 is Gonnie al bij het bedrijf betrokken. Gonnie is onze outdoor-specialist die je altijd bij activiteiten in het bos zult aantreffen. Niets is haar teveel en ze is enorm gastvrij. 
'Het buiten zijn, de creativiteit én het bruisende maakt het voor mij zo gaaf om voor Buro In! te werken'

Saniye Zweers

Actrice & trainster

Saniye is ons zonnetje in huis en werkt bij ons als actrice/trainster voor onze theatersport én communicatie workshops, maar is ook onze vaste trainster voor Ranking the Company. 
'Hoe leuk is het als je binnen één superleuke dag een team een slinger kunt geven richting positiviteit, saamhorigheid en oprechtheid'

Christèl Wormgoor

Instructeur/actrice

Christèl is een actrice in hart en nieren en dat zie je. Een stralende persoonlijkheid en dat voel je als ze binnen komt lopen.
Naast de instructeurs werkzaamheden heeft ze ook haar eigen theatergezelschap. 
'Omdat ik buiten de lijntjes kleuren spannend, leuk en interessant vind!'

Marit Oosting

Instructeur

Marit is ook instructeur bij Buro In! en wij kunnen haar moeiteloos inzetten voor allerlei werkzaamheden. Je zal haar op diverse events van ons tegen kunnen komen als instructeur of als 'regeltante'. 'Meeting your requirements and expectations, to make any event the experience you desire'

Joke van Dijk

Instructeur

Joke is een gedreven, enthousiaste instructeur die het de gasten graag naar de zin maakt. Naast haar werk bij Paleis het Loo mogen wij ook af en toe van haar genieten. Joke is een stralende persoonlijkheid met een enorme drive voor een geslaagde dag.
' Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'

Kelvin Boerkamp

Instructeur

Kelvin is een stoere jongen die altijd klaar staat voor zijn collega's en de gasten. Bij deze oerhollandse jongen voel je je direct op je gemak.
Hij is altijd in voor een geintje en maakt het de gasten graag naar hun zin. Bij grote of kleine events kun je Kelvin aantreffen met zijn mooie lach!
' Ik voel me sexy als ik dans!'

Xandra Loosen

Instructeur

Naast sport instructrice is Xandra, gelukkig, ook werkzaam bij ons eventbureau. Gastvrijheid staat bij haar hoog in het vaandel en ze zal altijd haar beste beentje voorzetten om het onze gasten naar hun zin te maken. 
'Ga in je kracht staan en laat zien wie je bent en wat je wilt'