Ons team

Buro In! bestaat uit een topteam van enthousiaste, gedreven en gespecialiseerde trainers, instructeurs & creatieven.
En daar zijn wij trots op!

Ingeborg Leerkes

Eigenaar

Ingeborg is een creatieve duizendpoot en heeft, nadat ze bij vele grote ondernemingen werkzaam was, Buro In! opgericht in 2003. 
Bij Buro In! is zij de spin in het web en bedenkt de creatieve concepten voor alle events.
'Van een bijzondere dag een ware beleving maken, dat is waar ik een kick van krijg!'

Bram Kraai

Event coördinator

Bram is onze derde duizendpoot! Deze goedlachse jongen heeft hospitality in zijn bloed zitten en doet er alles aan om jouw event zorgeloos te laten verlopen.
Na jaren in de horeca hebben wij hem kunnen strikken om bij ons te komen werken...en daar zijn wij heel blij mee!
'They told me I couldn't. Thats why I did it!'

Max Dammers

Business Developer

Max is business developer bij Buro In! Dit doet hij naast zijn rol als strategisch directeur van zijn eigen internetbureau.
Samen met Ingeborg werkt hij aan strategische samenwerkingen en de verschillende online labels, campagnes en applicaties.
"Succes met internet bereik je door te denken als een uitgever"

Joke van Dijk

Instructeur

Joke is een gedreven, enthousiaste instructeur die het de gasten graag naar de zin maakt. Naast haar werk bij Paleis het Loo mogen wij ook af en toe van haar genieten. Joke is een stralende persoonlijkheid met een enorme drive voor een geslaagde
dag.
' Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'

Saskia Paulissen

Dagvoorzitter en presentatrice

Saskia Paulissen is een dagvoorzitter die met humor en positieve energie uw event vakkundig host. Haar kracht ligt in het neerzetten van een goede sfeer, het stellen van de juiste vragen en er is altijd interactie! Samen met Buro In! zorgt ze voor maximale beleving van jouw event.
'De wisselwerking met het publiek, is echt het mooiste van mijn vak!'

Hovig Assaryen

Gastheer en assistent buitenkok bij Buitenkokers

Hovig is een hardwerkende, goedlachse jongeman die een aantal jaren geleden uit Syrië is gevlucht. Naast zijn vaste baan werkt hij met heel veel plezier bij ons, Veluwe Experts én Buitenkokers. Met een brede lach schenkt hij de lekkerste kop koffie voor je in.
"Perfect is goed, maar goed is beter!".

Saniye Zweers

Actrice & trainster

Saniye is ons zonnetje in huis en werkt bij ons als actrice/trainster voor onze theatersport én communicatie workshops, maar is ook onze vaste trainster voor Ranking the Company. 
'Hoe leuk is het als je binnen één superleuke dag een team een slinger kunt geven richting positiviteit, saamhorigheid en oprechtheid'

Laura Jonker

Instructeur/quizmaster

Laura is van vele markten thuis.
Naast dat ze ook nog leerkracht is, werkt ze bij ons bureau als instructrice en is zij de quizmaster van Ranking the Company, ZINGO en de Pubquiz.
Met haar stralende lach en inzet maakt zij van ieder event een feestje!
' Voor elke opdrachtgever wil ik
 er een onvergetelijke dag van te maken'

Karin Berends

Instructeur

Karin is niet groot van lengte, maar wel groot van karakter. Met haar enorme gastvrijheid zal ze jouw speciale dag altijd tot een ware belevenis maken. Haar spontaniteit zal je nog lang blijven herinneren.

'Met een gaaf team er vol voor gaan om de klant een TOPdag te bezorgen!'

Ilona Suarez

Instructeur

Ilona een positief gedreven, gastvrije enthousiaste doener. Is een echte aanpakker en denkt graag mee om het jou optimaal naar je zin te maken. Haar dag is geslaagd als jij met een glimlach en voldaan gevoel vertrekt.
' Als je de dag plukt, hang dan meteen de slingers op en maak er een feestje van'

Toon Leerkes

Hoofd technische dienst

Ingeborg en Annemarie komen regelmatig met nieuwe ideeën en daar moet dan vaak iets voor gemaakt worden. Met dat idee kloppen we dan bij Toon aan... en hij denkt dan graag mee over een mooie oplossing.
Ook zorgt hij voor het onderhoud van alle (outdoor) materialen en de opslag is altijd piekfijn in orde!

Obbe van Zutphen

Event-coördinator

Obbe is een stoere jongen die altijd klaar staat voor zijn collega's en de gasten. Hij is sportief, houdt wel van een uitdaging én ook van leuke dingen doen met vrienden. Niks is hem te gek om het onze gasten naar het zin te maken!
"Leef je leven, want je leeft maar één keer!"

Tim Oostenbrink

Instructeur

Zoals je op de foto al kan zien; Tim lacht altijd! Naast zijn studie werkt hij graag als instructeur bij ons. De teams op weg helpen, de outdoor spellen uitleggen, alles doet hij met veel plezier en enthousiasme.
Met Tim, succes verzekerd!
"Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd"

Xandra Loosen

Instructeur

Naast sport instructrice is Xandra, gelukkig, ook werkzaam bij ons eventbureau.
Gastvrijheid staat bij haar hoog in het vaandel en ze zal altijd haar beste beentje voorzetten om het onze gasten naar hun zin te maken.
'Ga in je kracht staan en laat zien wie je bent en wat je wilt'