• Team Buro In!

Team-expertise

Onze werkwijze is creativiteit in denken en doen!

Creativiteit in het bedenken van plannen en creativiteit voortvloeiend in de uitvoeringsfase. De opdrachtgever heeft er geen omkijken naar.
Of het nu gaat om een teambuildingsdag, relatiedag of een training, wij zorgen ervoor dat de juiste instructeurs, trainers of acteurs ingezet worden. Al onze mensen zijn enthousiast, professioneel en toegewijd en willen van jouw dag een topdag maken!

In overleg met de opdrachtgever ontwikkelt ons evenementenbureau maatwerk om qua sfeer en inhoud naadloos aan te sluiten op jouw evenement, doelgroep of gelegenheid.

Leveranciers

Wij werken graag samen met partners. Zo hebben wij al jaren goede samenwerkingen met vaste leveranciers waarmee wij samen zorgen dat onze evenemenen tot in de puntjes worden verzorgd.
Door deze jarenlange samenwerkingen zijn wij goed op elkaar ingespeeld en weten we ieder evenement tot een succes af te ronden.

Ons evenementenbureau is vol lof over:

Ons evenementenbureau werkt op verschillende locaties door heel Nederland. Mocht je graag een dag georganiseerd willen hebben in een specifieke stad of gebied, dan gaan wij met plezier op zoek naar een passende locatie voor jouw evenement.

Met onze 17 jaar ervaring van het organiseren van evenementen zijn wij goed op de hoogte van mooie, verrassende locaties met goed eten en een fijne sfeer.
Bel of mail ons gerust voor een voorstel op maat of een kennismaking met ons bedrijf. Wij zijn er trots op!