• schapendrijven veluwe

Workshop schapendrijven Veluwe

Een unieke workshop die perfect in te zetten is als leiderschap training, communicatie training of samenwerkingstraining.
De workshop Schapendrijven Veluwe lijkt makkelijk, maar is het zeker niet!

De drie peilers, samenwerken, communicatie en leiderschap zijn allemaal verwerkt in deze workshop Schapendrijven.
Als team en als individu ga je lekker buiten aan de slag met de Border Collies en dat is een ware belevenis!
Het is een ervaring die je direct de volgende dan kan inzetten tijdens je werk.

Inhoud workshop Schapendrijven Veluwe

Humor, warme en respect zijn de hoofd ingrediënten waarmee wij de teams coachen. Deelnemers maken dingen mee die de meesten nog nooit gedaan hebben.
De trainer is de begeleider van het groepsproces en bewaakt daarbij of de voorgenomen stap past binnen de kaders die door het team zijn vastgesteld.

In ongeveer twee á drie uur gaan wij met je team aan de slag. Waarom zitten wij bij elkaar, welke kwaliteiten heeft ons team, wat is ons hogere doel en hoe gaan we die samen bereiken? Wederzijds vertrouwen en een open communicatie is hierbij essentieel.

Combinatie met andere workshops

De workshop Schapendrijven Veluwe is perfect te combineren met een aantal andere workshops/trainingen die bij ons te boeken zijn.

 • Workshop ‘De kracht van non-verbale communicatie’.
  Vooral gericht op communicatie. Het eerste gedeelte van de dag ga je ervaren hoe je meer in verbinding kan komen met je gesprekspartner door middel van non-verbale communicatie. De bewustwording is de eerste stap. Daarna ga je zelf ‘voelen’ wat dit betekent (er kan ook gekozen worden voor een andere communicatie training. Vraag naar de mogelijkheden).
 • Workshop ‘Samen staan we sterk’.
  Voor succes in een team is één factor het belangrijkste, een goede samenwerking! Dit ontstaat niet vanzelf maar moet continu aan gewerkt worden. Als team krijg je bij ons een grote opdracht waarbij je samen naar een eindresultaat gaat werken.
  De dag zullen we starten met deze workshop en na de pauze is de workshop Schapendrijven aan de beurt.
 • Workshop ‘Buitenkoken’.
  Ook bij samen koken, moet er samengewerkt worden. Niet goed samenwerken, betekent geen lekkere maaltijd.
  Juist bij buitenkoken op houtvuur komt er veel meer bij kijken dan alleen maar koken. Ook moet er vuur gemaakt worden (en aangehouden), er moet hout gesprokkeld worden, diverse gerechten moeten in twee of drietallen worden voorbereid en binnen moet het gezellig worden aangekleed.
  Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich op zijn gemakt voelt in zijn of haar eigen authenticiteit?
  Kies je voor buitenkoken, dan zullen wij de dag starten met de workshop Schapendrijven en daarna gaan buitenkoken.

Mocht je op zoek zijn naar een dag vullend programma waarbij communicatie, samenwerking of leiderschap centraal staat, dan kunnen wij hier een perfect invulling aan geven.

Wij hebben een prachtige, gerenoveerde Schaapskooi van waaruit wij dit kunnen verzorgen, maar wij kunnen ook op een locatie naar uw keuze komen. Voor ons geen probleem.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden via de mail of bel ons op 055 3550368. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van de dag.