• communicatietraining

De kracht van non-verbale communicatie

Het is verbazingwekkend dat veel mensen zich nog steeds onbewust zijn van de kracht van lichaamstaal. Een mooi doel om op deze dag eens letterlijk bij stil te staan. In de workshop de kracht van non verbale communicatie leer je alle ins en outs van jezelf én van je collega’s.

Interactieve workshop

Tijdens deze interactieve workshop, de kracht van non verbale communicatie, gaan de teamleden ervaren wat lichaamstaal met zichzelf én met anderen doet. En hoe je met non-verbale communicatie je voordeel kunt doen. Uitstekend toe te passen tijdens je werk, maar ook daarbuiten.

Deze workshop is vooral ‘doen’, met jezelf en met elkaar. Wij hebben diverse oefeningen en voorbeelden die we zullen toepassen waarbij je altijd het ‘huh?’ gevoel aan over houdt.
Wij willen dat je gaat nadenken en je inzichten meegeven over je eerste indruk, je houding, je handdruk, je gezichtsuitdrukking en bijvoorbeeld je manier van staan.
Alle non-verbale communicatie kunnen wij in deze workshop behandelen. Wellicht heb jij speciale wensen voor jou team? Geef dit bij ons aan, dan zullen wij die intensiever tijdens de dag meenemen.

Uiteraard zullen er tegenstrijdigheden naar boven komen en alle deelnemers zullen dit ook zelf gaan ervaren. Een workshop met veel humor, tips en inzichten.

Evaluatie workshop de kracht van non verbale communicatie

Wat gaat iedereen morgen toepassen en hoe ziet dan de eerste stap eruit? Door middel van een evaluatie en een opdracht om mee aan de slag te gaan voor de toekomst, zullen we deze workshop succesvol afronden.

In overleg kunnen wij een op maat gemaakte opdracht meegeven voor dit team. En natuurlijk is het ook mogelijk hier na een aantal maanden weer een terugkomdag voor te organiseren. Wat heb jij geleerd tijdens deze workshop en wat heb je ermee gedaan de afgelopen maanden? Waar ben je tegenaan gelopen? Wat heeft het je opgeleverd?
Tijdens de terugkomdag gaan we op al deze vragen dieper in en zullen wij naar level 2 gaan van de workshop ‘de kracht van non verbale communicatie’. 

Deze communicatie workshop is prima te combineren met één van onze andere workshops en teambuilding activiteiten die wij aanbieden. In overleg met de opdrachtgever adviseren wij graag wat het beste past bij het team én het doel van deze dag.

Recensie Kim van Lisdonk, Endinet:

Het was inderdaad een hele leuke en leerzame workshop! Saskia bracht veel humor mee en de sfeer was heel ontspannen. En ik moet zeggen, ik let nu veel meer op de non-verbale communicatie, erg grappig om te zien!

Oktober 2016