• interactieve bijeenkomst

Business event organiseren

Dit jaar mochten wij het business event organiseren voor de Businessclub Noord West Veluwe. Het thema was: kennis delen & krachten bundelen.
Samen met de Rabobank, Delicio en V1 Communicatie hebben wij een interactief business event bedacht, waarbij er meer interactie is met elkaar.

Blij waren wij met het prachtige gebouw van de Rabobank in Nunspeet waar we gebruik van mochten maken. Een mooie locatie waar dit business event prima kon plaatsvinden.

Ons eventbureau heeft de organisatie van dit event op zich genomen en het interactieve gedeelte verzorgt.

Na de broodjes met soep en een boeiende spreker zijn we direct gestart met ‘de monitor’.
Via een smartphone ondernemers monitor hebben wij vragen en stellingen aan de ondernemers van deze regio voorgelegd. Na het stemmen op deze stellingen volgt de uitslag zodat je direct weet wat er leeft en speelt in de zaal.

De dagvoorzitter kan dan direct inspelen op de antwoorden en zo komen er boeiende gesprekken op gang waar je mee verder kan.
Een stelling was bijvoorbeeld; hoe kunnen we de Veluwe samen sterker maken? Of de vraag: Deel jij jouw kennis met andere Veluwse ondernemers, werd goed op gereageerd.

Na dit interactieve gedeelte volgde een korte pauze waarop daarna drie korte pitches werden gehouden door drie workshop begeleiders.
Elke gast van dit business event mocht voor één workshop kiezen om gratis aan deel te nemen.

Uiteraard werd de dag afgesloten met een netwerk borrel en een hapje.
Het was een erg boeiende dag met interessante onderwerpen die passen bij deze tijd en met veel inbreng van de gasten. Het thema kennis delen & krachten bundelen was dus goed gekozen!

Voor meer informatie over onze business events kijk gerust verder op onze site!

Hieronder een korte sfeerimpressie van dit business event:

https://www.youtube.com/watch?v=L3ICGYGgD_U