Communicatie training succesvol!

Vorige week mochten wij de workshop ‘de kracht van non-verbale communicatie’ geven bij Trias Jeugdhulp in Hellendoorn.
Een enthousiast team van ambulante hulpverleners had zich ingeschreven voor deze workshop die gegeven wordt door Ingeborg Leerkes. Zij is communicatie deskundige, en heeft zich vooral op de non-verbale communicatie gericht.

Onze communicatie is 7% met de mond, de overige 93% is non-verbaal.
Door middel van interactieve werkvormen, waar alle deelnemers  aan deelnemen, ‘voel’ je welke beweging je zelf inzet om tot een goede communicatie te komen.
Als je weet hoe je je lichaam, gezicht, handen en ogen kunt gebruiken bij een gesprek, geeft je dit meer zekerheid én een prettiger gesprek van beide kanten.
Hoe je dat doet? Dat legt Ingeborg je haarfijn uit, waarbij veel tijd wordt besteed door met elkaar aan de slag te gaan!

Deze communicatie training is uitermate geschikt voor alle doelgroepen en door het enthousiasme van Ingeborg in deze training, gaan deelnemers dit ook direct in de praktijk toepassen. En dat is toch de bedoeling?

Interesse in deze communicatie training? Bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek met Ingeborg Leerkes. Zij komt graag onder een kop koffie vertellen wat deze communicatie training voor jou team, bedrijf of organisatie kan betekenen.

Hieronder de recensie van Trias Jeughulp, waar de onderstaande foto’s zijn gemaakt:

Hallo Ingeborg,

 We kijken als organisatoren terug op een geslaagde studiedag!
Van de andere werkers heb ik terug gehoord dat ze de workshop ‘de kracht van non-verbale communicatie’, als positief hebben ervaren.Leuke interactieve werkvorm, lekkere losse sfeer. Bewustwording van eigen lichaamshouding en instelling als persoon (visueel, auditief, kinetisch). Degenen die de volgende studiedag organiseren (oktober ’14) opperden al om weer een workshop te doen (maar dan een andere natuurlijk ;)) aangezien het zo goed bevallen is.
Van een werker hoorde ik dat zij wel een drempel over moest om na te denken over de vraag ‘hoe ben je vanmorgen binnengekomen?’ en dan vooral: ‘hoe hebben anderen mij gezien?’ 
Met name de humor, de losse sfeer heeft m.i. bijgedragen aan het welslagen van de workshop.
 
Bedankt voor jouw inzet en wie weet tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, ook namens mijn collega en mede-organisator Manon Bruggeman,

Alette Willems