• meerdaags evenement

Even voorstellen: Bram Kraai

Nu ik mijn officiële debuut heb gemaakt voor Buro in! en Buitenkokers wordt het ook tijd om mijzelf voor te stellen.

Mijn naam is Bram Kraai,  ik kom uit Apeldoorn en ik ben een regelaar, niet dat ik mezelf zo noem maar anderen wel.

Ik vind het in ieder geval heel leuk om dingen te organiseren, nieuwe activiteiten te bedenken en mensen een leuke dag te bezorgen.
Buro In!, Veluwe Experts en Buitenkokers krijg ik de kans om alles te doen wat ik leuk vind en ik ben daarom erg blij dat ik bij deze prachtige bedrijven mag werken (al is het alleen maar om het enthousiaste  team
).

Hoe ben ik er achter gekomen dat organiseren mijn ding is?

Dat is een goede vraag en daarvoor zal ik je eerst wat meer over mijn eigen geschiedenis vertellen.
Nadat ik mijn MAVO- diploma heb behaald heb ik er voor gekozen om naar het CIOS in Arnhem te gaan, dit met de droom om hierna het leger in te kunnen.
Gaande weg is deze droom helaas vervaagd en werd mijn toekomst steeds onduidelijker. Totdat ik op school de opdracht kreeg om samen met een groepje medestudenten de Koningsspelen (een sportdag) voor een basisschool in Velp te organiseren.

Toevallig werd ik gekozen als coördinator van mijn groepje. Dit hield in dat ik de taakverdeling op me mocht nemen,  controle moest houden op de planning en ook mocht ik het contact en de meetings met de opdrachtgever onderhouden.
Samen met mijn medestudenten hebben we een sportdag kunnen organiseren waarin  alles piekfijn verliep. Dit vond ik geweldig, hierdoor heb ik iets gevonden wat ik erg leuk vind!

Buro In! biedt mij de mogelijkheid om veel te leren en om verder door te groeien in datgene wat ik leuk vind, zeker met alles wat ons te wachten staat.

Denk hierbij aan de groeiende markt in de evenementen branche. Maar natuurlijk ook zeker onze nieuwe werkplek op ‘t Leesten waar we met z’n allen super trots op zijn.
Vanuit hier gaan wij veel activiteiten organiseren en realiseren. De nieuwe locatie op ‘t Leesten biedt ons de kans om nog meer opdrachtgevers tegemoet te komen en ons eigen activiteiten aanbod te vergroten.

Ik hoop dat ik op deze manier een beetje een beeld van mijzelf heb kunnen geven. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie in de toekomst te ontmoeten en om een spectaculair evenement voor jullie te mogen organiseren.

Bram Kraai