Evenementenbureau of Organisatiebureau?

Vorig jaar hebben wij een naam switch gemaakt.

Ongeveer dertien jaar geleden zijn wij gestart met Organisatieburo In! in Apeldoorn.
Daar had ik (Ingeborg) toen, uiteraard, goed over nagedacht. Met mijn kennis en ervaring op organisatorisch gebied bij verschillende grote ondernemingen was het logisch om mijn bedrijf Organisatieburo te noemen.
Plan was toen om alles op organisatorisch gebied voor ondernemingen te organiseren. Doel van mij was toen al wel om mij te richten op trainingen, evenementen en teambuilding.

Gaandeweg de jaren kwamen er steeds meer bedrijfsuitjes, teamdagen én workshops bij. Ontzettend leuk om te doen natuurlijk en zeker als je start met je bedrijf pak je alles aan.

Nu zijn we dus ruim dertien jaar verder en in de loop van de tijd zijn wij meer een evenementenbureau geworden. Door het vele maatwerk wat wij leveren is dat ook wat we willen ‘zijn’.
Veel opdrachtgevers komen bij ons met de vraag dat zij graag een teambuildingsdag of event willen organiseren en dat ze een doel hebben voor deze dag, maar de invulling ervan…geen idee.

Met die vraag kunnen ze prima bij ons terecht, want juist maatwerk leveren is wat wij leuk vinden en waar wij goed in zijn.

Ook krijgen wij steeds meer de vraag om een jubileumfeest te organiseren, een opening van een nieuw pand of de organisatie van een relatiedag of business event.

Vaak kreeg ik de vraag; ” wat organiseer je dan?” Met ‘evenementenbureau’ is dat niet meer aan de orde. Als ik vertel dat ik eigenaar ben van een evenementenbureau (eventbureau) dan krijg ik de vervolg vraag niet.
En dat is ook wat wij willen uitstralen met ons bedrijf.

Dus, wij zijn Buro In!, een evenementenbureau in Apeldoorn, en wij opereren landelijk. De naam Organisatieburo In! is daarmee verdwenen. Wij hebben een nieuw logo laten ontwerpen waarbij wij ook meer laten zien waar we goed in zijn; events, teambuilding & trainingen organiseren.

Wij zijn een creatief, flexibel evenementenbureau uit Apeldoorn die graag maatwerk leveren voor jouw event.
Want…je wil een evenementenbureau met de beste ideeën, toch?
Buro In! werkt altijd vanuit een concept voor jouw teambuildingsdag, event of bijeenkomst. Vanuit daar werken we verder aan een verrassende dag voor jouw bedrijf.

Wil je meer informatie over onze werkwijze of brainstormen over de invulling van jouw evenement? Bel of mail gerust met mij, Ingeborg dus, op 055-3550368 of mail naar ingeborg@buroin.nl

Ik kom graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek!