Mobile Experience Breda

Zaterdag 21 september hebben wij voor iets meer dan tweehonderd medewerkers van Mood Media en BIS de Mobile Experience mogen organiseren.

Na de start bij het Blushuis (een oude brandweerkazerne) gingen er 25 teams op stap met een smartphone op zoek naar de vragen, de QR codes en de fysieke opdrachten onderweg.
Door de interactieve kaart op de smartphone weet het team hoe het moet lopen en ieder team heeft een andere route. De smartphone geeft ook de vragen weer, die wij hebben aangepast speciaal voor Mood Media. Een extra persoonlijke tint aan deze dag!

Elk team krijgt voldoende geld mee voor een lunch in de stad en daar werd natuurlijk ruimschoots gebruik van gemaakt. Het was heerlijk weer dus wij zagen de hele middag door, teams op een terras zitten om lekker te eten en elkaar beter te leren kennen.
Onderweg waren er nog extra punten te verdienen door de teamopdrachten goed te volbrengen. En wat waren ze fanatiek!

Aan het einde van de dag kwamen de teams één voor één binnendruppelen. Natuurlijk staat er dan een borrel klaar en kan er lekker nagepraat worden over de middag.
Toen alle teams binnen waren volgde de uitslag. Alle vragen via de smartphone en de QR codes, maar ook de teamopdrachten zijn bij elkaar opgeteld en tja…dan kan er maar één de winnaar zijn!

Uiteindelijk werd de dag afgesloten met een heerlijke Life Cooking BBQ verzorgt door het Blushuis, muziek en drankjes.
Buro In! en Mood Media hebben deze dag als een echte beleving ervaren!

Dus voor een teambuildingsdag, training of ander event in Breda kan je prima bij ons eventbureau terecht.
Wij denken graag met je mee over de juiste invulling voor jouw bijzondere event.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.