Mijn terugblik…

Op één dag na is het al weer november, poeh, wat gaat de tijd toch snel! Voor ik het wist was de zomer al weer voorbij.
En zoals velen onder ons….ook ik blik weer terug op het afgelopen jaar.

Wij zijn razend druk geweest. Met van alles en nog wat. We hebben erg mooie events mogen organiseren, in heel veel verschillende steden en gebieden in Nederland.
Van Breda tot Wognum, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, maar ook waren we dit jaar weer in Goes.

En de events waren weer zeer divers. Van directiedagen tot vele teamdagen, bedrijfsuitjes, stakeholders-bijeenkomsten én kick-off meetingen. Juist de afwisseling in events en de verschillende opdrachtgevers maakt mijn werk zo bijzonder en ontzettend leuk!

Ook mocht ik dit voorjaar Jeanine Bourgonje welkom heten als stagiaire. Af en toe werk ik met een stagiaire, maar twijfel altijd omdat ik het lastig vind om te bepalen of ik wel ‘een klik’ met die persoon heb. Aangezien we veel bij elkaar op de lip zitten is dat wel belangrijk. Bij Jeanine twijfelde ik daar niet over!
En ik moet leren loslaten, dus taken overdragen aan een ander. Ook dat vind/vond ik lastig (ik werk eraan 😉 ) en bij Jeanine ging me dat makkelijk af. Wat fijn dat zij erbij was dit voorjaar!
En nog fijner…ze blijft freelance nog verbonden met het bedrijf en ze is nog steeds inzetbaar op allerlei taken. Daar ben ik heel blij mee!

En toen kwam de zomer!

Toen kwam de zomer…wat was ik daaraan toe. Het leek wel of ik ieder jaar meer snakte naar die zomervakantie. Al liggend in Albanië ging het nog prima. Het ontspannen was begonnen, ‘kom maar op’, dacht ik,’ ik ga genieten met mijn kinderen en dat kan niemand me afnemen’.

Bij terugkomst nog een leuke klus aangenomen, ‘even’ vier dagen pieken en daarna nog een weekje naar Ibiza met manlief. Toen ging het wat minder. Ontspannen? Wat een stress! De telefoon bleef maar gaan (enorme spijt dat ik die niet had doorgeschakeld), en mijn hoofd bleef maar malen over het komende seizoen en het komende jaar.
Ik was doodmoe, maar kon de rust niet vinden.

Dit moest anders! Ik wil blijven groeien, maar dat kan ik niet meer alleen. Nee zeggen op aanvragen past ook niet bij mij, daar word ik ook onrustig van dus…hup!

Na de zomervakantie is Annemarie in dienst gekomen. Ze had het hele voorjaar al bij ons gewerkt en wat is zij een topper!
Zij gaat het team in ‘vaste dienst’ versterken. En dat vind ik ook weer doodeng natuurlijk. Jeetje, ik moet nu een salaris gaan uitbetalen!
Ook dat ga ik maar proberen los te laten 🙂

Samen hebben wij een plan voor Buro In!, Buitenkokers, Veluwe Experts en er komen nog meer spannende dingen aan (later meer hierover).

Maar het groeien, wat ik al jaren doe, is niet meer te stoppen, dat is duidelijk!

 

Blog: Ingeborg Leerkes