Leuke vacature!

Wij hebben weer een leuke vacature! Dit keer via ons ‘zuster bedrijf’ Buitenkokers.

Met Buitenkokers verzorgen wij unieke kookworkshops. Wij koken namelijk op houtvuur en dat is altijd buiten in de natuur. Daarnaast kiezen wij bewust onze ingrediënten uit de streek en werken wij met seizoengebonden producten. Bij ons zul je dus geen boontjes uit Israel vinden.
Wij halen onze producten o.a. Tuinderij de Elzenkamp vandaan en de Ouwendorperhoeve. Maar ook bij de Stadsakkers doen wij vaak onze inkopen.

Door bewust je producten te kiezen en deze goed te leren bereiden zul je merken dat alles beter smaakt.

Het liefst halen wij onze biologische producten direct, samen met de gasten, van het land. Want dat is het mooiste wat er is; vers halen zodat je weet waar het vandaan komt!

Daarna gaan de gasten gezellig aan de slag op één van onze prachtige locaties, om na het buitenkoken gezamenlijk na afloop te genieten van deze zeer bijzondere gerechten.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die het buitenkoken vaak combineren met een teambuildingsdag, training of ander event.
Buro In! regelt deze dag van begin tot eind en daarin werken wij samen met Buitenkokers.
Ons bedrijf is in Apeldoorn, maar het buitenkoken doen wij door heel Nederland.

Door de enorme vraag naar het buitenkoken op houtvuur zijn wij op zoek naar gepassioneerde mensen die het leuk vinden om te koken. Maar natuurlijk moet je het ook leuk vinden om onze gasten een fijne dag te bezorgen. Want er is niets leukers dan tevreden mensen uit te zwaaien!

  • je werkt in een enthousiast team
  • je zult op freelance basis bij ons komen werken. In de seizoenen zul je dus meer werken dan in de winter
  • je krijgt een opleiding tot buitenkok (want dat is wel even anders dan koken op een gasfornuis)
  • je werkt altijd samen met andere koks
  • je vind het leuk om buiten te werken en je vind het niet erg om vies te worden
  • je houdt van aanpakken
  • en natuurlijk is koken je passie of kan het je passie worden.

Spreekt jou dit aan? Bel met Ingeborg Leerkes, tel 055-3550368 of mail naar ingeborg@buroin.nl. Bij haar kan je ook terecht voor vragen over deze vacature.