Outdoor Cooking op TV bij House Vision

Wat een eer dat wij met Buitenkokers mochten meewerken met het programma House Vision
van RTL 4!

Op die prachtige vrijdag in februari, waarbij half Nederland aan het schaatsen was, creëerden wij een winters tafereel aan het Veluwe meer.

Outdoor Cooking op één van de koudste dagen van 2021. Met dat vuurtje erbij kan dat natuurlijk heel goed en de strakblauwe lucht maakte deze dag tot een groot succes!

Dit keer niet een outdoor cooking workshop, maar meer een outdoor cooking catering. Want ondanks dat Koert-Jan zou helpen, kwam dat er niet echt van. Gelukkig hadden wij vaker met dit bijltje gehakt, dus alles was goed voorbereid.

En wat was het genieten…wat een sfeer!

Het leek wel of we aan een meer in Oostenrijk stonden te koken. Mensen waren heerlijk aan het schaatsen terwijl Ingeborg en Anke met het buitenkoken op houtvuur bezig waren.
Terwijl Koert-Jan de mensen aan het rondleiden was in de dijkvilla van het Zuiderzee Resort maakten wij de heerlijkste gerechten klaar.

Natuurlijk met forel uit de omgeving die wij in de smoker gingen roken. Soep boven het vuur, groenten op de bakplaat en smullen maar.

Zo zie maar weer… een warme dag ☀️of koude dag ☃️: Een outdoor cooking workshop kan áltijd!

Onze outdoor cooking workshops zijn erg goed te combineren met één van onze andere outdoor en indoor activiteiten. En handig, want dan heb je alles onder één dak.

Wil jij ook zo’n leuke outdoor cooking workshop, outdoor cooking catering of een combinatie met teambuilding?
Bel of mail ons gerust.

Geniet je even mee van het winterse tafereeltje op House Vision?