Overdenk momentjes

Nu de drukte wat achter de rug is, vind ik het ook altijd leuk om héél even terug te kijken. Niet te lang. Ik ben een persoon die liever vooruit kijkt dan achteruit.
Maar met een eigen bedrijf ben je toch genoodzaakt om af en toe achterom te kijken en jezelf een aantal vragen te stellen;

  • Hoe is de afgelopen periode gegaan?
  • Heb ik de juiste stappen gezet?
  • Waar zijn we tegenaan gelopen?
  • Zijn er de juiste investeringen gedaan?
  • We groeien, maar ik wil niet te snel groeien, hoe doe ik dat?
  • Is iedereen nog enthousiast?

En zo kan ik nog wel 20 vragen opschrijven die mij bezig houden. Buitenkokers, Buro In! en Veluwe Experts, met alle drie zijn we lekker bezig. We groeien gestaag en we hebben een gaaf, enthousiast team!

Grote stappen gezet. Auto erbij, mensen erbij, materialen erbij. En we gaan verhuizen … krijgen een eigen bedrijfsruimte waar we met Buro In! én Buitenkokers alles op één plek hebben. Ik verheug me er nu al op!

Anke, onze inkoopster, is ons team komen versterken, wat een aanwinst is dat zeg!
Ook Anniek heeft een contract getekend, want ook dat is een topper. En met Annemarie kan ik lezen, schrijven, borrelen, lachen en huilen. Mijn steun en toeverlaat.
Erg blij mee.

Iedereen is net zo enthousiast en gedreven als ik. En dat past bij mij. Daar word ik blij van.

Daarom moet je soms ook afscheid nemen van mensen, dat hoort erbij. En ook dat heb ik dit jaar gedaan. En dan kijk ik niet meer achterom, maar focus mij op de mensen waar ik energie van krijg.

En de plannen zijn nog lang niet klaar…het borrelt nog van alle kanten. Zie nog veel mogelijkheden voor mij en het team. Hoop dat we nog meer kunnen groeien, maar niet teveel.
De binding met iedereen wil ik graag groot houden, en dat zie ik met een compact team waarbij iedereen zijn talenten kan gebruiken op zijn of haar manier.

Dus elk jaar heb ik een paar keer van dit soort ‘overdenkmomenten’. En nu ik even om heb gekeken, kijk ik nu weer vooruit.

Op naar een lekker najaar en winter!

Ingeborg Leerkes