• Meet en Greet Apeldoorn

Personeelsuitje in Deventer

Bij ons evenementen bureau kun je ook prima terecht voor een personeelsuitje in Deventer. Wij bieden al 15 jaar diverse teambuildings activiteiten aan in en rondom Deventer en kennen deze prachtige Hanzestad op ons duimpje!

Uniek personeelsuitje in Deventer

Wij bieden interactieve programma’s aan zoals bijvoorbeeld citygames en prachtige tochten. Deze kunnen overigens in iedere stad in Nederland uitgevoerd worden.
Onze kracht is dan weer dat wij deze ‘standaard’ programma’s op maat maken voor jouw bedrijf of instelling.
Zo kan je bij ons de Go Crazy citygame op maat laten maken, met speciale opdrachten erin verwerkt die toegepast zijn op het team of thema an die dag. In overleg met de opdrachtgever maken wij er dan een zeer speciale dag van.

Organisatie stakeholdersbijeenkomst

Ook de Mobile Experience is altijd op maat gemaakt voor jou als opdrachtgever. Op de interactieve kaart is het logo verwerkt van het bedrijf, de vragen en opdrachten zijn deels toepasselijk op jouw bedrijf en zelfs de route kunnen we naar wens samenstellen.

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld de gasten op een specifieke route door de stad of omgeving heen wil leiden, langs speciale gebouwen, gebieden of ze eindigen op een specifieke plek. Dat kan allemaal!

Onlangs hebben wij de Mobile Experience ingezet voor een woningbouw vereniging. Tijdens een stakeholders bijeenkomst zijn de stakeholders op verschillende ‘duurzame’ vervoersmiddelen langs diverse gebouwen van de woningbouwvereniging geleidt met de interactieve kaart op de smartphone.
In ieder gebouw was een medewerker van de woningbouwvereniging waar de stakeholders meer informatie te horen kregen over de voortgang van het gebouw, wat was er opgeknapt, welke duurzame materialen zijn gebruikt, waarom is er op deze manier voor gekozen, enz.
Ook kregen de gasten vragen doorgespeeld via de smartphone over die gebouwen. Vervolgens ging deze interactieve tocht door van gebouw naar gebouw. Alles via de Mobile Experience! Een perfecte tool om hiervoor in te zetten of in te zetten voor andere doeleinden tijdens een personeelsuitje.

Een op maat gemaakt personeelsuitje in Deventer

Ben je op zoek naar een exclusief, op maat gemaakt personeelsuitje in Deventer? Bel of mail ons gerust. Wij denken graag mee over de juiste invulling van jouw bijzondere dag!
Mail naar info@buroin.nl of bel naar 055 3550368.