Relatiedag organiseren

Vorige week mocht Buro In! de relatiedag van ATAG Nederland organiseren. Weer een op maat gemaakt event door ons event bureau.

We hadden mazzel met het weer, want het was droog en er scheen af en toe een zonnetje. De gasten werden opgevangen in de prachtige Schaapskooi in het bos op de Veluwe met koffie en thee. Ze hadden er zin in!

Daarna op weg naar de eerste locatie om het eten te halen. Dit was bij een schapenboerderij waar schapenkaas, joghurt en melk wordt gemaakt. Maar ook het schapenvlees wat we gaan bereiden nemen we mee. Na de kaas proeverij (wat was dat smullen!) gaan we naar locatie twee.

Aangekomen bij de Biologische tuinderij begint het al schemer te worden, maar we zien gelukkig nog genoeg op de velden.
De eigenaresse vertelt ons enthousiast hoe en wat ze verbouwen op haar tuinderij. In de winterperiode staat er natuurlijk niet meer zoveel buiten, maar er is nog voldoende om mee te kokkerellen.

Hierna rijden we terug naar de Schaapskooi waar het vuur al goed is opgestookt en de wortelsoep al klaar is. Dat is de starter van de kookworkshop.
Hierna gaan alle gasten, met een drankje en een hapje, in teams aan de slag met ‘hun’ gerecht. En ze zijn goed bezig!

Buiten bij het open vuur én de vuurkorven is het heerlijk warm als er gekookt gaat worden. En alle gerechten zijn om je vingers bij af te likken!
We sluiten deze dag af met een goodiebag voor iedere gast.

Het was een groot succes en de gasten vonden deze vorm van een relatiedag een échte beleving. Tevreden kijken ze op deze dag terug.

Ook interesse in een relatiedag, teambuildingsdag, of ander event op deze prachtige locatie op de Veluwe? Bel of mail ons voor meer informatie.

Wij werken ook samen met andere locaties waar wij deze, of een andere, buiten kookworkshop kunnen uitvoeren.
Wij staan graag voor je klaar en maken er een unieke beleving van!
Kijk ook eens hier: buitenkokers.nl

Zie hieronder een impressie van de relatiedag die wij voor ATAG mochten organiseren.
Veel kijkplezier!

http://youtu.be/06IgCa-fXrg