Eerste teambuilding 2016 in Deventer!

Dit jaar hadden we de eerste ‘buiten’ teambuilding in Deventer.

Heerlijk als het weer zover is na de ‘gekke maand’ december. Daarnaast is de start van januari bij ons ook altijd rustig. Logisch, want wie organiseert er nu direct na de feestdagen een event, teambuildingsdag of training?

Wel merken wij dat de aanvragen beginnen binnen te druppelen, dus de offerte fase is begonnen en dat is altijd erg fijn.

Dit bedrijf had in oktober al geboekt voor eind januari. De reden was: ‘in het nieuwe jaar starten met een leuke, gezellige dag met teambuilding erin verwerkt. Het is goed om met positieve energie het jaar in te gaan’.

En ja, dat zien wij ook weer meer…gelukkig 🙂
Budgetten zijn weer hoger, goede medewerkers verdienen een leuke dag & sterke teams zetten een organisatie op voorsprong. Dat zijn vaak de redenen die wij horen.
Een sterk team ontstaat alleen bij verbinding. En dit gaat vaak niet vanzelf, zeker niet in deze tijd van snelle ontwikkelingen.

Teambuilding in Deventer

Dit jaar was Deventer dus de gelukkige stad waar wij waren met onze gasten. Deventer is een historische Hanzestad waar wij veel events, teambuildingsdagen en trainingen verzorgen. Wij kennen de stad op ons duimpje en hebben vaste locaties en leveranciers waar wij mee samenwerken. Altijd een feest om in Deventer een dag te mogen organiseren.

Dit team had gekozen voor ons Go Crazy programma (die wij overigens in iedere stad in Nederland organiseren).
Een hilarisch stadsspel waarbij alles draait om samenwerking, creativiteit, slimheid, snelheid en heel veel plezier!

Een buiten event starten wij altijd met koffie, thee en iets lekkers. En na onze uitleg over dit stadsspel gaan de teams op pad.
Hoe meer opdrachten, sneller en creatiever, hoe meer punten.
Punten worden bepaald in het basiskamp via internet. Na zes opdrachten krijgt ieder team een locatie in de stad door voor een teambuildingsopdracht bij één van onze instructeurs.
Uiteindelijk eindigen de teams bij de eindlocatie waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Dit keer was er gekozen voor Jackies. Een aanrader voor heerlijk eten, goede bediening én een bijzondere sfeer!

Als overnachting had deze groep voor de Slaapfabriek in Teuge gekozen. Een unieke locatie die uitstekend in te zetten is als groepsaccommodatie.

Samenwerking in Deventer

Tijdens deze dag zien wij altijd dat samenwerking essentieel is om dit stadsspel te winnen. En nogmaals, samenwerking is er nooit als er geen verbinding is.
Ontzettend leuk om te organiseren voor ons eventbureau, maar ook, voor mij persoonlijk, ontzettend leuk om te zien wat er onderling ontstaat op zo’n dag.

Wij maken het Go Crazy programma ook op maat voor bedrijven als zij specifieke wensen hebben. Dat is voor ons event bureau geen probleem. Wij nemen graag die wensen met jou door en verwerken dit in de dag.

Wil je graag meer informatie over het Go Crazy programma of één van onze andere teambuildings programma’s?
Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Hieronder een korte video als sfeerimpressie van de teambuilding in Deventer afgelopen weekend.

https://youtu.be/0lPlsgyy5c8