Unieke teambuilding in Zutphen

Voor teambuilding in Zutphen ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Zutphen is één van de prachtige Hanzesteden waar wij graag vertoeven met onze teambuildings arrangementen. Diverse citygames lenen zich uitstekend voor deze heerlijke stad.

De stad biedt cultuur & historie met vele knusse straatjes, winkeltjes en cafeetjes. Een uitermate geschikte stad om een speciale dag te beleven zoals een bedrijfsuitje, teamuitje of ander event.

Wij van Buro In! kennen deze stad op haar duimpje en in de loop der jaren werken wij samen met mooie locaties waardoor wij unieke arrangementen kunnen samenstellen.
Natuurlijk is het mogelijk de dag af te sluiten met een drankje en lekker eten.

Hieronder een greep van onze unieke mogelijkheden voor teambuilding in Zutphen.

Mogelijkheden voor teambuilding in Zutphen

Zutphen ligt ongeveer 30 minuten fietsen van Lochem waar wij veel outdoor activiteiten aanbieden. Wij combineren deze steden vaak met elkaar en zo kun je dus in één dag twee steden bezoeken. Hoe leuk is dat?
Ook is het mogelijk om de dag te starten met een citygame in Zutphen, om vervolgens via een prachtige route richting Lochem te fietsen (natuurlijk op een tandem) om daar de dag af te sluiten met het buiten koken.

  • Go Crazy; een hilarische citygame vol snelheid, slimheid en plezier. Overal worden foto’s en video’s van gemaakt dus ook na deze dag nog veel napret.
  • GPS Expereince; een tocht met GPS door de stad en door de natuur. Zoek de instructeurs voor leuke teamopdrachten.
    Uit te breiden met tandems, Segways, steps of fietsen.
  • Mobile Experience; via een interactieve kaart op je mobiel weet je waar je heen moet voor de volgende opdracht. Zoek de sleutels.
  • Hollandse Glorie Quiz; weet jij alles van Holland? Doe dan mee aan deze spannende, maar vooral gezellig quiz. Prima in te zetten tijdens een borrel of na het eten
  • Ranking the Company, hoe goed ken jij je collega’s nou echt? De voorpret begint al als je op het werk een link krijgt met de vragen.

    Al deze teambuildingsdagen kun je vinden op deze overzichtelijke pagina.

Daarnaast is het altijd mogelijk een persoonlijke tint aan deze dag te geven. Dus teambuildings opdrachten kunnen wij werk gerelateerd laten langskomen voor de teams.
Voor teambuilding in Zutphen ben dus bij ons aan het juiste adres!

Ben je benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen in het organiseren van een bedrijfsuitje, teamuitje of ander event? Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van deze dag.
Neem gerust contact met ons op.