Teambuilding samenwerken

Ik blijf het maar zeggen: Samenwerking is cruciaal binnen elk bedrijf en teambuilding is samenwerking.’

‘Als er niet wordt samengewerkt, kun je maar beter stoppen’, zeg ik altijd. Dit is een beetje overdreven, maar ik ben er wel van overtuigt dat samenwerking je organisatie of team op voorsprong zet. Wij hebben diverse, interactieve ’teambuilding samenwerken’ workshops en trainingen.

‘Als je gedaan kon krijgen dat alle neuzen binnen een organisatie in dezelfde richting staan, zou je, ongeacht de concurrentie, iedere bedrijfstak kunnen domineren, en iedere markt, altijd.’ Een pakkende uitspraak van een grote ondernemer uit Amerika.

Ons evenementenbureau biedt diverse samenwerkingsopdrachten aan die wij makkelijk kunnen toepassen op iedere locatie in Nederland. Met een beetje ruimte, vooral buiten, kunnen wij heel veel.
Hieronder zie je een video die wij onlangs hebben opgenomen tijdens een teamontwikkelings traject van een team van ProRail.

In deze tweedaaagse sessie kwam van alles naar boven binnen dit team. Op de tweede dag hebben wij het Railway bouwen (ProRailway bouwen ;-)) als teambuildings activiteit toegepast om nog meer de processen te laten zien én voelen.

Na het ‘samen doen’ werd er geëvalueerd met de trainer. Dit is een vorm van een samenwerking activiteit die erg goed inzetbaar is bij dit soort teamdagen.

Meer informatie over deze teambuilding of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen hierin? Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van jouw teamdag of event.
Bel naar 055 3550368 of mail naar info@buroin.nl.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cpGblL1s-Xo