• teamdag op de Veluwe

Teamdag op de Veluwe

Centraal Beheer wilde dit keer eens wat anders.
Ieder jaar wordt er een teamdag georganiseerd die veel ‘van hetzelfde’ is. Dat is wat wij te horen kregen bij het eerste gesprek. Een dame die bij Centraal Beheer werkt had gehoord van onze interactieve tochten en het Buitenkoken wat wij aanbieden en dat leek ze wel wat bij Centraal Beheer.

En ja, dat hebben ze geweten. Het was inderdaad anders dan alle jaren ervoor!

Er is gekozen voor de Veluwe Experience.
Dit is een interactieve tocht op tandems en scooters over de Veluwe. De route krijg je door via je smartphone waarop je ook nog vragen, rebussen en stellingen moet beantwoorden. Hier mee kun je als team punten verdienen.

Veluwe Experience als teamdag

De teams vertrekken één voor één vanaf onze prachtige Schaapskooi in Garderen.
Er zijn onderweg vier stops. Op iedere stop haal je (biologische) ingrediënten op die je nodig hebt om mee te gaan koken op houtvuur.
Op de Veluwe zijn dit;

  1. De Ouwendorperhoeve, een biologische schapenboerderij voor vlees, kaas, worst, yoghurt en eieren
  2. De Molen, voor meel om mee te bakken
  3. de Elzenkamp, een biologische tuinderij voor de groenten
  4. en dit keer was er een unieke excursie met de boswachter van Staatsbosbeheer bij. Hij vertelde over de ins en outs op de Veluwe en zijn werk als boswachter.

Wisselend van elektrische scooters en tandems waren en dus acht teams onderweg voor alle ingrediënten. En je geniet nog van de omgeving ook!
Tussendoor is er een lunch geregeld vanuit onze Schaapskooi midden in het bos.

Toen alle teams terug kwamen, kon het buitenkoken op houtvuur beginnen! In verschillende groepjes ga je aan de slag om de lekkerste gerechten te bereiden. Leuk om te doen, gezellig, relaxed, midden in de natuur, met een drankje erbij, lekker warm bij het vuurtje én….ontzettend lekker!

Want iedereen proeft, koken op houtvuur smaakt echt anders!

Meer info over deze teamdag op de Veluwe?

Wil je meer informatie over deze teamdag op de Veluwe, of wil je deze tocht in een andere stad? In Deventer organiseren wij deze interactieve tocht ook.
Voor meer informatie bel met Buro In! op 055 3550368 of mail met info@buroin.nl