Relatiedag

Jouw relaties moeten niet alleen van je bedrijf hebben gehoord of er over hebben gelezen … ze moeten je bedrijf ook hebben beleefd. Een prikkel die een veel diepere indruk achterlaat en garant staat voor verbondenheid met het bedrijf.

Ons evenementenbureau werkt altijd vanuit een concept voor jouw relatiedag. Vanuit daar werken we verder aan de juiste invulling. Wij hebben vele relatiedagen mogen organiseren die iedere keer zeer verschillend waren qua inhoud en sfeer.

Interactieve concepten tijdens relatiedagen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel concepten op de plank liggen. Zo hebben wij, voor een bedrijf uit de Stedendriehoek, een interactieve tocht door Zutphen mogen organiseren. Alle genodigden gingen op verschillende ‘duurzame’ vervoersmiddelen door de stad om gebouwen te bezichtigen.

Van te voren waren de gasten gescreend en op basis van die screening werden ze op een tandem, Segway, elektrische scooter, of elektrische auto geplaatst. Natuurlijk was alles een verrassing dus de screening enkele weken van te voren, was nogal vreemd, maar verrassend.

Mobile Experience

De route werd aangegeven via ons Mobile Experience concept en éénmaal aangekomen op de locatie werden er via de mobiel vragen en stellingen opgegeven. De relaties konden hier ter plekke op reageren. Alle reacties hebben wij verzameld en waren van waarde voor het bedrijf.

Ook hebben wij voor ATAG een relatiedag georganiseerd waarbij de gasten gingen koken op houtvuur in plaats van de kooktoestellen van ATAG zelf.
Eerst werden de ingredienten verzameld bij de plaatselijke, biologische schapenboerderij en tuinderij en daarna werd er gezamenlijk een heerlijke maaltijd bereid.

Midden in het bos op de Veluwe hebben wij een prachtige Schaapskooi waar wij buitenkook workshops verzorgen. Ontzettend leuk én lekker om met je relaties te ondernemen.
En ook écht weer eens iets anders dan in een conferentieoord, hotel of restaurant.

Wij hopen dat wij ook een keer jouw relatiedag mogen organiseren. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling hiervan.

Neem vrijblijvend contact met ons evenementenbureau op voor een kennismaking.