• bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest

Wij hebben de ervaring én de creativiteit in huis om jouw bedrijfsfeest tot een succes te maken. Ieder bedrijfsfeest is anders omdat ieder bedrijfsfeest een ander doel heeft.

Dit kan de de terugkomende jaarafsluiting zijn of een jubileumviering, als het maar tot in de puntjes verzorgd is en dat doet ons event team met heel veel plezier en toewijding.

Ons event bureau zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke dag wordt waar nog lang over wordt nagepraat.

Geslaagd bedrijfsfeest!

Een korte impressie van een zeer geslaagd bedrijfsfeest die wij mochten organiseren voor het 130 jarig bestaan van het bedrijf. De videoimpressie van dit event zie je hieronder:

Dit bedrijfsfeest hebben wij op maat gemaakt voor een opdrachtgever uit Deventer. Er waren 350 gasten die verdeeld werden over zeven locaties op loopafstand van elkaar. Daar werd een op maat gemaakt ‘Ik hou van Holland’ spel gespeeld met vragen erin verwerkt die over het bedrijf gingen.
Je kunt je voorstellen, alles moest ‘keer’ zeven; zeven locaties, zeven technici, zeven quizmasters, zeven laptops, zeven keer de aankleding en vele drankjes.

Na het spel liepen alle gasten naar de prachtige feestlocatie waar tot in de late uurtjes heerlijk gedanst kon worden.
Een erg geslaagd, op maat gemaakt, event voor dit bedrijf.

Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van jou bedrijfsfeest. Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.