Personeelsfeest

Je medewerkers verwennen met een spetterend personeelsfeest, wie wil dat nu niet?

Een personeelsfeest is de kroon op het harde werken van de afgelopen periode. Het samen vieren met elkaar is bijzonder en zorgt voor de juiste binding met het bedrijf.
Wij zijn een creatief event bureau die graag meedenken over de invulling van jullie personeelsfeest.

Zo is er de mogelijkheid een personeelsfeest te organiseren in binnen en buitenland, een dagdeel of meerdere dagdelen, met of zonder overnachting en natuurlijk mét of zonder een thema.

Op maat gemaakt personeelsfeest

In overleg met elkaar ontwikkelen wij maatwerk om qua sfeer en inhoud naadloos aan te sluiten op jouw evenement, doelgroep of gelegenheid.

Zo hebben wij een personeelsfeest georganiseerd voor een groot woonbedrijf uit het midden van Nederland met ongeveer 400 gasten.
Deze gasten werden op verschillende locaties bij elkaar in de buurt ontvangen (7 locaties). Dit bracht al enige verwarring met zich mee omdat er ook zeven verschillende uitnodigingen werden verstuurd!

Op de avond zelf hebben we eerst een op maat gemaakt ‘Ik hou van Holland’ spel gespeeld met daarin ook vragen over het bedrijf.
Daarna gingen alle locaties gezamenlijk naar de feestlocatie (allemaal op loopafstand) om daar na ontvangst van een welkomstdrankje, samen te genieten van een topband uit Nederland.

Dit personeelsfeest kwam tot stand na een aantal gesprekken met de opdrachtgever over het doel van deze dag/avond. Daarna hebben wij een aantal ideeen uitgewerkt en kwamen wij gezamenlijk tot deze invulling. Een erg geslaagd event!