• meerdaags evenement

Buitenlandse reis met bedrijf

Je hebt iets speciaals te vieren met je bedrijf en wil dit laten plaatsvinden buiten Nederland? Je bent op zoek naar ‘het wow-effect?’
Want jouw jubileumfeest of inspiratiereis is bijzonder. Bijzonder voor jou en voor je medewerkers, zakenrelaties of klanten.

Elk bedrijf wat ons benaderd vraagt naar dat ‘wow effect’ en dat begrijpen wij!

Wij organiseren spraakmakende incentives, jubileumfeesten, bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen of inspiratiereizen in Nederland, maar ook heel graag in het buitenland.
Wij denken graag met je mee over de invulling van deze speciale gelegenheid en nemen de complete organisatie uit handen.

Barcelona of de Ardennen?

Bij een buitenlandse reis met het bedrijf komt veel organisatie kijken.
Na een inventarisatie gesprek komen wij altijd eerst met een adviesplan. Door onze jarenlange ervaring in binnen én buitenland kunnen wij een programma samenstellen die naadloos aansluit bij jullie wensen.

Ons evenementen bureau heeft unieke contacten in het buitenland voor sfeervolle locaties, heerlijke eet adresjes, smaakvolle cateraars en sportieve activiteiten.

Vaak heeft de opdrachtgever al een land in gedachten, maar ook daarin kunnen wij adviseren.
Natuurlijk is de eerste vraag, wat is het doel van deze buitenlandse reis met het bedrijf? Een jubileumfeest in Barcelona heeft een ander doel dan een weekend teambuilding in de Ardennen.

Wat is nog meer belangrijk bij de inventarisatie;

  • Aantal personen
  • Allemaal collega’s of zijn er ook andere gasten uitgenodigd? Denk aan zakenrelaties, partners, etc. Misschien zijn er zelfs kinderen bij.
  • Welk land
  • Budget
  • Hoeveel dagen
  • Vervoer. Wij regelen vliegtickets, trein, touringcar of eigen vervoer
  • Hoe overnachten. Centrum of buiten centrum? Back to basic of luxe?
  • Eten
  • En natuurlijk de invulling van de dagen. Is er een spreker nodig, activiteiten, etc.

Voortgang evenementen organisatie

Gaandeweg het proces van het organiseren van een buitenlandse reis met collega’s komt er een draaiboek tot stand en wordt alles ingevuld.
Tussendoor plannen wij regelmatig overleggen met de opdrachtgever om de voortgang te bespreken. Bij ons evenementenbureau  heb je altijd één aanspreekpunt die jullie evenement bewaakt, organiseert en coördineert.
Dus niet drie verschillende mensen aan de telefoon maar één! Wij houden van korte lijnen en onze ervaring leert, dat werkt het prettigste voor iedereen.

Wil jij meer informatie over onze werkwijze voor het organiseren van een buitenlandse reis met het bedrijf. Bel of mail ons gerust voor een kennismakingsgesprek.