• meerdaags evenement

Meerdaags evenement

Bij het organiseren van een meerdaags evenement komt veel kijken. Althans, als je het goed wil doen. En dat wil iedereen uiteraard.

De taak van het organiseren van een meerdaags evenement ligt bij het bedrijf vaak bij de secretaresse, office manager of bij de communicatie afdeling, en doen dit meestal naast het dagelijkse werk.
Als wij dan benaderd worden met de vraag om te adviseren, ondersteunen, uit te voeren én de eindverantwoording voor het evenement op ons nemen, zien wij opluchting en blije gezichten. En dat is fijn!

  • Ben jij de ‘gelukkige’ die een een meerdaags evenement moet organiseren?
  • Zoek je een event bureau die met je meedenkt over het concept en ook de uitvoering van A tot Z verzorgt?
  • Ben je op zoek naar unieke concepten voor een meerdaags evenement wat een échte belevenis is?
  • Wil je dat de gasten er nog tijden over napraten?

Als je op al deze vragen ‘ja’ kan antwoorden, dan is ons event bureau geschikt om jouw meerdaags evenement te organiseren!

Geen enkele vraag is ons te gek!

Na onze bijna 20 jaar ervaring in het organiseren van uiteenlopende evenementen is geen enkele vraag ons te gek. Kom maar op! Wij zien alle vragen als een uitdaging.  En wij weten … tijdens het bedenken en organiseren van een meerdaags evenement komen er altijd veel vragen op je af.

Wij hebben jarenlang ervaring en hebben een stappenplan om een meerdaags evenement goed te plannen, te organiseren en uit te voeren. Dit doen wij overigens in binnen én buitenland.

Wil je weten hoe wij dat doen? Ben je op zoek naar gave hotspots, hotels en of activiteiten en wil je dat wij meedenken over de invulling van het uniek evenement voor jouw bedrijf?

Bel of mail ons gerust dan komen graag langs voor een kennismaking en te vertellen over onze werkwijze.