• Hunt In Game teambuilding

Hunt In! Game

Op verschillende vervoersmiddelen, kris kras door de stad, en met enkele minuten voorsprong, jaag je met je team op de boef.
Let the game begin!

Wie Het Jachtseizoen kijkt of gezien heeft op StukTV, weet wat er dan staat te gebeuren. Spanning, sensatie, teambuilding, samenwerken én plezier, héél veel plezier!

Hunt In! Game is een spectaculair spel waarbij teams tegen én met elkaar strijden. Doel is om zoveel mogelijk puzzelstukken te zoeken en mee te nemen naar de finish.
En elk team moet zo lang mogelijk uit handen van de Hunters blijven.

Spelregels Hunt In! game teambuilding

Uiteraard zijn er een aantal spelregels, een aantal daarvan zie je hieronder;

  • Bij de start van de game krijgen alle teams een voorsprong.
    Afhankelijk van de opdracht vooraf moeten voldoen wordt het aantal minuten voorsprong bepaald. Minimaal is 10 minuten, maximaal kan er 20 minuten voorsprong verdient worden
  • Om de 10 minuten wordt de locatie gedeeld en weten de Hunters waar de teams zich bevinden
  • Er zijn kris kras door de stad overal puzzelstukken te vinden.
  • Als joker kan er gekozen worden om op bepaalde plekken in de stad een fiets of step te gebruiken waardoor je je sneller kan verplaatsen
  • Maak je hier gebruik van, dan mag dat niet langer dan 10 minuten

Meer informatie over deze spannende teambuilding game

Wij spelen het Hunt In! game teambuilding in iedere stad in Nederland. De groep moet minimaal 20 personen zijn en het spel duurt ongeveer 2-3 uur. Dit is afhankelijk van pauze momenten tussendoor.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden, wij denken graag mee over de juiste invulling van jullie teambuildingsdag.

Ben je op zoek naar iets minder spectaculairs? Onder teambuilding hebben wij nog meer gave activiteiten staan die je wellicht aanspreken.
Wil je vooraf of achteraf nog lekker eten en zelf niks hoeven regelen? Ook daar kunnen wij je prima in adviseren. Bel of mail ons gerust.