Hunt In! Game

Op verschillende vervoersmiddelen, kris kras door de stad, en met enkele minuten voorsprong, jaag je met je team op de boef.
Let the game begin!

Wie Het Jachtseizoen kijkt of gezien heeft op StukTV, weet wat er dan staat te gebeuren. Spanning, sensatie, teambuilding, samenwerken én plezier, héél veel plezier!

Hunt In! Game is een spectaculair spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden. Het ene team zijn de Hunters en het andere team zijn de Boeven.
Het doel is dat de Boeven zo lang mogelijk uit handen van de Hunters blijven, maar dit moet wel met een bepaalde route en opdrachten tussendoor.

Spelregels Hunt In! game teambuilding

Uiteraard zijn er een aantal spelregels, een aantal daarvan zie je hieronder;

  • Bij de start van de game krijgen de Boeven een voorsprong.
    Afhankelijk van de opdracht die de boeven vooraf moeten voldoen wordt het aantal minuten voorsprong bepaald. Minimaal is 10 minuten, maximaal kan er 20 minuten voorsprong verdient worden
  • Om de 10 minuten wordt de locatie gedeeld en weten de Hunters waar de boeven zijn
  • Om als Boeven te winnen moet je minimaal 6 locaties hebben aangedaan die zijn aangegeven op de GPS
  • Om als Hunters te winnen moeten de Boeven gepakt worden of de Boeven moeten een lage score hebben behaald bij de locaties onderweg.
  • Als joker kan er gekozen worden door de Boeven om op bepaalde plekken in de stad een fiets te gebruiken waardoor je je sneller kan verplaatsen
  • Maak je hier gebruik van, dan mag dat niet langer dan 10 minuten
  • Hunters en Boeven mogen zich niet opsplitsen

Meer informatie over deze spannende teambuilding game

Wij spelen het Hunt In! game teambuilding in iedere stad in Nederland. De groep moet minimaal 20 personen zijn en het spel duurt ongeveer 2-3 uur. Dit is afhankelijk van pauze momenten tussendoor.
Is de groep groter, geen probleem, dan maken wij meerdere Boeven teams en meerdere Hunting teams.

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden, wij denken graag mee over de juiste invulling van jullie teambuildingsdag.

Ben je op zoek naar iets minder spectaculairs? Onder teambuilding hebben wij nog meer gave activiteiten staan die je wellicht aanspreken.
Wil je vooraf of achteraf nog lekker eten en zelf niks hoeven regelen? Ook daar kunnen wij je prima in adviseren. Bel of mail ons gerust.