Silent Disco

Silent Disco is een dans concept waarbij het publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meedoen met de playlist.
Als je geen koptelefoon op hebt zie je iedereen dansen en swingen en vaak ook gezellig meezingen met het liedje. En natuurlijk hebben wij veel verschillende genres qua muziek.

Bij Buro In! kun je zelfs een muzieklijst op maat laten maken!

Dit levert natuurlijk grappige taferelen op. Ontzettend leuk om in te zetten tijdens een teamdag, bedrijfsuitje, bedrijfsevenement of andere bijeenkomst. En door de afstand die je kunt bewaren, uitermate geschikt in de corona periode.

Pak een koptelefoon en beleef het mee met de rest. Elke koptelefoon heeft drie kanalen met elk een eigen genre én lied.
De Silent Disco is werkelijk een zinderende ervaring voor iedereen!

De Silent Disco is perfect te combineren met onze buitenkook workshops.
Ook prima in te zetten als je afstand wil bewaren. De buitenkook workshops zijn buiten, en natuurlijk kan de Silent Disco ook buiten. Bij slechter weer hebben wij mooie overkappingen waaronder de Silent Disco, maar ook de buitenkook workshop kan plaatsvinden.

Wij organiseren de Silent Disco in Apeldoorn en Deventer. En ook door de rest van Nederland als dat mogelijk is op de locatie.
Wij werken in de omgeving samen met unieke locaties waar wij dit kunnen laten plaatsvinden. Waaronder een prachtige Schaapskooi midden in het bos. Een echte beleving om daar de Silent Disco te doen met daarvoor een andere teambuilding activiteit.

Bel of mail ons gerust voor een op maat gemaakt programma. Wij denken graag met je mee over de juiste invulling van jullie evenement.