• theatersport

Theatersport

Deze teambuilding theatersport workshop wordt verzorgd door Saniye. Zij is actrice en trainer van beroep en gespecialiseerd in interactieve theatervormen. Zie de pagina over ons, voor een foto van Saniye!

Deze twee uur durende workshop staat in het teken van teambuilding met trainingselementen + theatersport. Met als doelen:

  • teambuilding
  • samenwerking
  • kennismaking/beter leren kennen
  • vertrouwen in elkaar
  • uitdaging
  • elkaars kwaliteiten ontdekken

Theatersport is improvisatietoneel. Om tot een mooie scene te komen moeten spelers openstaan voor eerste impulsen, openstaan voor elkaar en uit de veiligheid van hun vaste gedragspatronen durven stappen.

Doel is loskomen van vaste denk en gedragspatronen, vergroten van de creativiteit en teambuilding.

In verschillende werkvormen gaan jullie gezamenlijk aan de slag en zal ieder doel aan bod komen in een open sfeer waarbij iedereen zichzelf kan blijven.

Uiteraard kan deze teambuilding theatersport workshop uitgebreid worden door meerdere dagdelen of andere werkvormen erbij te kiezen. Een perfecte combinatie met teambuilding theatersport is bijvoorbeeld het programma ‘And the winner is…‘ Dit programma sluit naadloos aan op de werkvormen die wij deze dag gebruiken.

 

Alles wat in het eerste gedeelte is besproken én beleefd, kan in de praktijk worden gebracht door samen een eindproduct te gaan maken. Met als resultaat een mooie samenwerking, uitdagingen aangaan én vertrouwen hebben in elkaar.

Want sterke teams zetten een organisatie op voorsprong. Ze gebruiken én ontwikkelen de talenten van de teamleden. Ze brengen de talenten van de teamleden tot bloei. Sterke teams zijn heerlijk om in te werken én om mee te werken.

Nieuwsgierig geworden naar de interactieve teambuilding theatersport workshop? Bel of mail ons gerust voor een offerte op maat.