• Maatschappelijk Verantwoorde teambuilding

MVO teambuilding

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Je hoort het steeds meer en het lijken modewoorden van vandaag. Maar dat is het zeker niet!
Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) horen ook verantwoorde teambuildingsdagen en bedrijfsuitjes.
Steeds meer bedrijven tonen belangstelling om het aangename van een teamdag met het nuttige te combineren. Een MVO teambuilding is geboren!

Buro In! organiseert al meer dan 15 jaar op maat gemaakte teambuildingsdagen, trainingen, events en uiteenlopende bijeenkomsten.
Wij zien dat MVO teambuilding steeds meer in trek zijn, en daar werken wij graag aan mee!
Altijd met een goed doel als onderwerp en altijd geslaagd dankzij de actieve inzet van alle deelnemers.

Welke MVO teambuilding past bij jouw team?

Wij beschikken over een breed inzicht én netwerk die passen bij de wensen en behoeften van grote en kleine goede doelen.
Zo werken wij samen met kinderboerderijen, Staatsbosbeheer, zorgboerderijen, instellingen voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, en vele andere maatschappelijke organisaties in binnen én buitenland.

Er zijn vele werkgebieden waar je uit kunt kiezen. Geen idee wat het beste bij jouw team of bedrijf past? Wij denken graag met je mee over een passende MVO teambuilding.

Wil je het MVO teambuilding combineren met andere activiteiten en daarbij een hotel, eten en drinken verzorgd hebben? Ook daarin hebben wij jaren ervaring en kunnen wij een advies op maat uitbrengen.

De video geeft een sfeerimpressie weer van het laatste gedeelte van een tweedaagse bijeenkomst die afgesloten werd met een MVO teambuilding bij een kinder/zorgboerderij in Utrecht waar er altijd veel werk te doen is.