Expeditie In! het Speulderbos

Wil jij genieten van de mooie Veluwe, volop actie, creativiteit en plezier beleven tijdens jouw teambuilding? Dan hebben wij voor jou Expeditie In! het Speulderbos! Waan je op expeditie en probeer op de mooie Veluwe de route naar de verschillende opdrachten te ontdekken. 

Samen met je mede-expeditieleden krijg je vele verschillende opdrachten waarbij het uiterste van jou en van jouw creativiteit gevraagd wordt. Wat weet je nou eigenlijk over het bos en durf je buiten de kaders te denken?
Goed samenwerken levert de meeste punten op en zorgt ervoor dat je de teamopdrachten vindt, zodat je de expeditie tot een goed einde kan brengen.

Jullie gaan op pad in het bos met een GPS, een mobiele telefoon en een rugzak vol verrassende materialen.

Dit is een spannende race tegen de klok én tegen elkaar. Er kunnen 58 opdrachten voltooid worden. Dit zal zware inspanningen opleveren binnen én tussen de teams. Genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe, maar ook gegarandeerd veel fun!

Dit arrangement vindt plaats vanuit onze unieke Schaapskooi. Eventueel te combineren met een van onze andere arrangementen of met een stoere kookworkshop buitenkoken.

Een andere locatie in het bos behoort ook tot de mogelijkheden.

Durven jullie de uitdaging aan?