Diversiteit op de werkvloer!

Hoe haal je het beste uit mannen en vrouwen?

Mannen en vrouwen zijn verschillend. Vooral tussen de oren. Dat begint al acht weken na de conceptie. Onder invloed van hormonen ontwikkelt elke sekse een andere hersenstructuur en daarmee… een andere werkelijkheid!

En dat communiceert niet altijd even makkelijk. Bovendien zorgt het voor de nodige clichés: vrouwen zijn niet technisch, mannen hebben geen inlevingsvermogen.
Nu kunnen we elkaar om die verschillen de tent uitvechten. Beter is elkaar juist te leren waarderen vanwege die verschillen en ze bewust in te zetten voor een beter resultaat in het team en voor het bedrijf.

In deze communicatie workshop krijg je inzicht in de unieke mannelijke en vrouwelijke hersenkracht en hoe je deze onder controle krijgt.

Want als je weet hoe je gedrag wordt aangestuurd, kun je kiezen hoe je daarop reageert, in plaats van alleen maar achter je biologische impuls aan te rennen!
Een workshop communicatie die geschikt is voor ieder team.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met je mee voor de juiste communicatie workshop of training voor jou team.