• business event organiseren

Met elkaar in discussie via Virtual Reality

We leven in een tijd van zenden en ontvangen. Bedrijven en instellingen willen graag weten wat er speelt en leeft bij werknemers, collega’s, stakeholders of andere participanten. Een interactieve bijeenkomst is een perfecte én leuke manier om informatie uit je gasten te krijgen.

Wij organiseren regelmatig interactieve bijeenkomsten waarbij de opdrachtgever informatie wil vergaren. Dit kan je natuurlijk doen via een enquête formulier via de mail of post, maar veel leuker is het om dit te doen via een bijeenkomst waarbij je elkaar ook kan zien en spreken.

Interactieve bijeenkomst

Als je een interactieve bijenkomst organiseert waarbij je jouw vragen of stellingen voor wil leggen aan de gasten, wil je dat er een discussie op gang komt.
En je wil dat je de uitkomst ervan kan meenemen in je vervolg proces.

Wij organiseren al vele jaren diverse zakelijke bijeenkomsten zoals stakeholdersbijeenkomsten, kick- off meetings, netwerkbijeenkomsten of een debat. Dit doen wij o.a. voor zorginstellingen, gemeenten, woningbouwverenigingen of andere organisaties.

Er komt veel op je af als je een goede zakelijke bijeenkomst wil organiseren. Vragen die wij vaak horen zijn;

  • Waar laat ik het plaatsvinden?
  • Wie nodig ik uit?
  • Wat wil ik bereiken met deze dag?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er een hoog aantal gasten komen?
  • Hoe maak ik het interessant om te komen? Zie: tips voor een pakkende uitnodiging.
  • Wat is het doel van de dag?

Virtual Reality met 360 camera

Sinds kort zetten wij ook Virtual Reality in tijdens zakelijke bijeenkomsten. Mensen kunnen live meekijken vanachter hun bureau op kantoor, of thuis, als je toch niet aanwezig kan zijn.

Interactieve bijeenkomsten organiseren deden wij al. De gasten kunnen dan stemmen via hun mobiel op stellingen vragen van de organisator. Altijd een groot succes en er komen dan mooie discussies op gang.

Nu kan dit dus ook op afstand. Via onze 360 camera die aanwezig op de dag kan je live meekijken én stemmen én discussiëren!
Ook een voordeel is dat de dag wordt opgenomen en je later de hele dag nog kan bekijken. Dit kan ook erg handig zijn in het vervolg proces.

Meer informatie over deze interactieve bijeenkomst

Wil je meer informatie over deze unieke manier van het organiseren van een zakelijke en interactieve bijeenkomst, of over andere manieren? Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak. Wij denken graag mee over de juiste invulling van deze bijzondere dag.

Blog: Ingeborg Leerkes