Succesvol bedrijfsuitje in Amersfoort

Regelmatig is ons evenementenbureau uit Apeldoorn in verschillende steden te vinden voor bedrijfsuitjes, teamdagen, teambuilding of een personeelsfeest. Afgelopen zaterdag hebben wij voor CAAP een bedrijfsuitje in Amersfoort georganiseerd.

CAAP is een bedrijf uit Amersfoort die graag een uitje in ‘eigen stad’ georganiseerd wilde hebben. Voor ons evenementenbureau geen probleem om naar Amersfoort te komen.
Iedere stad in Nederland kennen wij op ons duimpje en wij hebben verschillende stadsspellen die wij daar kunnen uitvoeren.

Go Crazy programma

CAAP heeft voor het Go Crazy programma gekozen. Een interactief stadsspel die vooral gericht is op samenwerken, teambuilding, communicatie en plezier!

Samenwerken is erg belangrijk tijdens dit programma waarbij je als team zoveel mogelijk punten moet verdienen. Hoe je dat doet? Dat mag je zelf bepalen, uiteraard onder een aantal voorwaarden, maar vooral overleg bij Go Crazy is een punt wat nodig is tijdens dit programma.

Samenwerken

Net als tijdens het werk waarbij samenwerken een cruciaal punt is voor een goedlopend team of bedrijf, heb je dat hier ook nodig.
Gezamenlijk bepaal je wat je gaat doen, hoe je dat gaat aanpakken binnen de kaders die gegeven worden, en samen zorgen jullie ervoor dat iedereen van jullie team zich lekker voelt tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort.

Verloop Go Crazy programma

Wij hadden deze teamdag ongeveer dertig medewerkers die zichtbaar zin hadden in dit bedrijfsuitje! Bij aankomst, in het park, was dat direct helder. Na de koffie en thee met cake én een heerlijke appel begon de uitleg van het Go Crazy stadsspel.

Nadat wij alle deelnemers in willekeurige teams hadden verdeeld begon het overleg; ‘hoe gaan we dit aanpakken? ‘hoe zorgen wij ervoor dat wij het beste team zijn van deze middag?’
En weg waren ze … op pad richting het centrum!

Tijdens het pauze moment, met een drankje en een bittergarnituur, werd de tussenstand bekend gemaakt. En deze teams lagen wel érg dichtbij elkaar! Het was reuze spannend en dat voelde je tijdens de pauze. Daarom waren de teams ook weer snel weg voor de laatste ronde.

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één winnen en ook tijdens dit bedrijfsuitje in Amersfoort hadden we weer een winnaar. De winnaars waren erg blij tijdens de prijsuitreiking met een welverdiende medaille.

Afsluiting bedrijfsuitje in Amersfoort

Na afloop van het bedrijfsuitje in Amersfoort werd er nog heerlijk gegeten bij Grand Café Hemels in hartje Amersfoort.

In een prachtig monumentaal pand kunnen wij de eerste etage volledig afhuren zodat je met je bedrijf of team afzonderlijk van andere gasten kan genieten van een lekkere maaltijd.

Ook tijdens dit bedrijfsuitje werd er gezellig afgesloten met heerlijk eten & drinken. Ons evenementenbureau heeft weer een fijne dag gehad met enthousiaste gasten en met vele complimenten zijn wij huiswaarts gekeerd.

Op naar het volgende bedrijfsuitje in Amersfoort!