• verbinding met je team in coronatijd

Verbinding met je team in coronatijd

Hoe zoek je opnieuw de verbinding met je team in coronatijd?

Veel bedrijven en teams hebben thuis moeten werken de afgelopen maanden. En wellicht is dat nog steeds zo bij jullie. Noodgedwongen zitten we binnen en houden we contact via internet. Dat is nét even anders dan wat we gewend waren.

Mis jij ook zo de leuke gesprekken tijdens de pauze, de weetjes van elkaar bij de koffie automaat én de maandelijkse borrels?

Vanaf 1 juni zijn er gelukkig weer versoepelingen en dus ook kunnen wij weer wat meer. En daar zijn wij erg blij mee!
Met die versoepelingen is er ook weer een tijd aangebroken om goed te inventariseren in het team. En hoe je weer de verbinding met elkaar kan opzoeken.

Er moet weer wat leuke en nuttige reuring ontstaan in het team, niet alleen maar de ‘corona reuring’.
Die tijd is nu aangebroken. Wij horen het van verschillende bedrijven om ons heen;
” ik mis mijn collega’s”…. ” ik weet niet meer waar iedereen mee bezig is” …. “we leven langs elkaar heen” …. het zou leuk zijn om weer buiten de deur ‘iets’ met elkaar te doen”.

Buitenprogramma’s in coronatijd

Onze buitenprogramma’s helpen jullie om weer in verbinding te komen met elkaar. Wat dacht je van een lekkere wandeltocht over de Veluwe, een Expeditie in het bos en daarna lekker rond het kampvuur om met elkaar te delen hoe je de afgelopen periode hebt beleefd.

Of buitenkoken op houtvuur! Een dagdeel lekker buiten met elkaar koken. En dat kan allemaal prima via de richtlijnen van het RIVM.
Wij zorgen voor de ingrediënten, jullie zijn het gezelschap. Al pratend maak je gezamenlijk een overheerlijke, exclusieve maaltijd klaar. In het mooiste stuk natuur van Nederland is dat echt genieten geblazen.

Bij onze unieke Schaapskooi, midden in het bos op de Veluwe, kom je helemaal tot rust. Niemand die jullie stoort, geen telefoon en kinderen om je heen 😉
Daar krijgen jullie de tijd en de ruimte om rustig met elkaar te toekomst te bespreken. Hoe gaan we verder ná corona? Wat is de impact van deze periode geweest voor jou, je gezin, je baan en het bedrijf?
Wat is de strategie?
Ook het proces daarin bewaken kunnen wij in adviseren en faciliteren.

Zo komen jullie terug als hechter team met een energie boost om weer aan de slag te gaan.
Zoals wij altijd zeggen: voor succes in een team is één factor het belangrijkste; een goede samenwerking!

Die goede samenwerking was er online ongetwijfeld ook. Maar live elkaar zien, in de ogen kijken, elkaars non-verbale communicatie registreren is goud waard.

Meat en Greet in samenwerking met Buitenkokers

Met Buitenkokers hebben wij een prachtig buiten programma samengesteld waarbij er én lekker gepraat kan worden met elkaar, heerlijk gegeten wordt én je ook nog een klein beetje sportief bezig bent. Onze Meat & Greet over de Veluwe.
Start locatie kan (bijna) overal op de Veluwe zijn.

  • Met elkaar op de fiets naar locatie 1.
    Daar staat één van onze buitenkook koks met een heerlijk aperitiefje én het voorgerecht. Kleine hapjes om mee te starten met een bubbeltje.
  • Hierna pakken jullie weer de fiets en vervolgen de route naar locatie 2. Daar staat de buitenkook kok het hoofdgerecht te bereiden op houtvuur. Ter plekke maken wij een heerlijk, biologisch gerecht op onze driepoot. Er is keuze uit genoeg gerechten.
  • En daarna is het tijd voor het nagerecht bij locatie 3. Ook daar weer, midden in het bos op de Veluwe staat een kok. Wil je er een afsluitend dessert wijntje bij? Ook dat kan geregeld worden. Neem gerust contact met ons op voor dit unieke programma.
    Ook leuk om in te zetten als oudejaarsborrel als je die niet binnen wil laten plaatsvinden.

Advies over verbinding met je team in coronatijd

Wil je dat er iemand meedenkt over verbinding met je team in coronatijd?
Wij adviseren graag. Ook in coronatijd zijn er heel veel mogelijkheden.
Bel met Ingeborg op 055 3550368 of mail haar op info@buroin.nl.