• business event organiseren

Stakeholdersbijeenkomst

Op het moment dat je van plan bent een stakeholdersbijeenkomst te organiseren, vraag je je ook iedere keer af, ‘hoe gaan we de bijeenkomst dit jaar aanpakken?’

Bij een stakeholdersbijeenkomst wil je vooral de stakeholders informeren. Dat is goed. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken en altijd een uitdaging als je je gasten niet op de standaard manier wil informeren.

Daarnaast is het belangrijk, zeker nu, niet alleen maar te informeren, maar ook informatie ontvangen van de stakeholders. Stakeholders hebben een belangrijke rol binnen het bedrijf. En daarom ook de input van de stakeholders.
Ook het ontvangen van de informatie kun je op verschillende creatieve manieren invullen.
Met de informatie die je ontvangt van de stakeholders kun je vervolgens aan de slag voor de toekomst.

 

Met elkaar in discussie via Virtual Reality

Een mooie uitbreiding tijdens een interactieve bijeenkomst is Virtual Reality.

Mensen kunnen dan live meekijken vanachter hun bureau op kantoor, of thuis, als ze niet aanwezig kan zijn. Met onze 360 camera is alles live te volgen en kan er zelfs mee gestemd én gediscussieerd worden.

Ook een voordeel is dat de bijeenkomst wordt opgenomen en je later de hele dag nog kan bekijken. Dit kan ook erg handig zijn in het vervolg proces.

Wij denken graag mee over de juiste invulling van jouw stakeholdersbijeenkomst. Bel of mail ons gerust!

Wat zegt Rick Evers van Woonmensen over onze samenwerking:

‘We zochten een partij die ons kon helpen om onze stakeholdersbijeenkomst interactief te maken.
Buro In! kwam met een idee dat we gelijk omarmd hebben. Door stakeholders met hun mobieltje live te laten stemmen over stellingen ontstond er een dynamische middag.
Buro In! heeft alles tot in de puntjes verzorgd en dacht mee van begin tot eind.’