• bedrijfsuitje met overnachting

Bedrijfsuitje met overnachting

Voor een bedrijfsuitje met overnachting moet er altijd veel geregeld worden. Wij hebben daar een handig stappenplan voor ontwikkeld die start met de vraag ‘waar’.

Ons event bureau organiseert exclusieve bedrijfsuitjes met overnachting, maar regelt ook het vervoer met trein, vliegtuig of touringcar, de gastenlijst, dieetwensen en de verdere invulling van het meerdaagse evenement.

  • De locatie van een bedrijfsuitje met overnachting is bepalend voor het succes van een meerdaags event. Want een sfeervolle locatie die past bij het doel van het event is de basis van dat succes!
  • Wat zijn de verdere wensen? Mogen de collega’s bij elkaar op de kamer of toch liever iedereen een eigen kamer?
  • Wat zijn de wensen voor de activiteit? Zijn de gasten sportief/niet sportief, moet het teambuildingsgericht zijn of is het een gezellig bedrijfsuitje?
  • Is er nog een inhoudelijk gedeelte tijdens dit bedrijfsuitje met overnachting en zijn er dus bijvoorbeeld nog vergader ruimtes nodig?
  • Wat willen jullie met het eten? Een kookworkshop, drie gangen diner, buffet of BBQ of wil je de sfeer van een festival met foodtrucks? Het kan allemaal en wij regelen en graag voor je.
  • Zijn er dieetwensen voor de gasten?
  • Hoe komen de gasten naar de locatie? Met eigen vervoer of wordt er een touringcar ingezet?

Dit is nog maar een kleine greep uit ons stappenplan om een bedrijfsuitje met overnachting goed te laten verlopen.

Onze handen jeuken al!

Wij nemen jullie graag alle organisatie uit handen, wat zeg nou zelf…dit moet je aan de professionals overlaten toch?
Wij werken in Nederland én in het buitenland al jaren samen met unieke locaties waar wij onze bedrijfsuitjes met overnachtingen verzorgen.
Van Barcelona tot de Ardennen en van Maastricht tot Londen. Een ook daar kennen wij de leukste barretjes, bijzondere plekken, nieuwste trends, en gave hotspots.

Wij denken graag met je mee voor een uniek event in binnen of buitenland inclusief vervoer, overnachting, locaties, activiteiten, sprekers, muziek en een goodie-bag!

Bel of mail ons gerust voor een kennismaking of een vrijblijvende offerte.