• pubquiz Apeldoorn

Pubquiz

Laat je hersens kraken en deel je kennis met je collega’s.

Onze pubquiz is op maat gemaakt voor de opdrachtgever en bestaat uit zeven rondes. Zo hebben wij een algemene kennisronde, maar natuurlijk ook muziekrondes én wij maken altijd één ronde op maat voor de opdrachtgever.

Iedere ronde bestaat uit tien vragen/wetenswaardigheden. Er zijn dus zeventig vragen in totaal. Dit zijn allemaal verschillende vragen zoals multiple choice, fotovragen, kennisvragen, video’s en raadsels.
Tussen de rondes door zal er een pauze zijn. De pubquiz neemt ongeveer
1 1/2 tot 2 uur in beslag.

De pubquiz bedrijfsronde

Voor de ‘op maat gemaakte’ bedrijfsronde ontvangen wij graag tien vragen/wetenswaardigheden over collega’s of het werk. Natuurlijk kunnen wij meedenken over de inhoud hiervan, mocht je dat lastig vinden.
Wij zullen deze vragen dan verwerken in de presentatie van de avond.

Ieder team krijgt een formulier waar ze alle antwoorden op kunnen invullen. En natuurlijk hebben we dan aan het einde van de avond een winnend team. Dit team krijgt, naast de eer en een daverend applaus ook een passende prijs!
Een pubquiz is een erg leuke aanvulling  bij een borrel, personeelsfeest, diner of als afsluiting bij een teamdag.

De pubquiz is uitermate geschikt als teambuilding, bij een teamborrel, na een vergaderarrangement of na het eten.

Wil je je teamborrel, bedrijfsuitje of  teambuildingsdag nog een extra dimensie geven met een gezamenlijke activiteit waarbij plezier maken met elkaar voorop staat? Dan is deze pubquiz een echte aanrader!

Onze oergezellige quizmaster maakt er een gezellige avond van, waarbij je kennis ook nog wordt opgekrikt.

Waar kan de pubquiz plaatsvinden?

Wij verzorgen de op maat gemaakte pubquiz in heel Nederland en werken samen met diverse, gezellige locaties.
Wil je de pubquiz uitbreiden met hapjes en bijvoorbeeld eten? Ook dat is mogelijk, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat voor jouw team of bedrijf.

Toch geen pubquiz maar wil je wel binnen een teambuildingsactiviteit? Kijk dan op teambuilding indoor voor andere leuke opties.

In Apeldoorn verzorgen wij de pubquiz bij Teun. Een oergezellige locatie midden in het centrum. Wij hebben daar een arrangement samengesteld voor de pubquiz inclusief 2 uur onbeperkt drinken (frisdrank, bier en wijn) én drie rondes met hapjes voor € 39,00 excl. BTW. p.p. vanaf 20 personen.