• Teamuitje in de winter

Een teamuitje in de winter? Natuurlijk kan dat!

“Jullie zullen nu wel niet veel te doen hebben he? Het seizoen is nu natuurlijk voorbij?” Dit horen we vaak de laatste weken. Maar niets is minder waar!

Er zijn inderdaad altijd minder buiten events dan in de maanden van de seizoensafsluitingen en openingen. Dan draaien we lange dagen en/of meerdere events op een dag.
En nu? We hebben zeker veel te doen, sterker nog: we zijn hartstikke druk! Achter de schermen wordt alles weer bijgewerkt en uitgedacht voor het nieuwe seizoen.
En…. een teamuitje kan natuurlijk ook gewoon in de winter!

Op maat gemaakte pubquiz of ZINGO?

Wat dacht je van een zinderende pubquiz met een lekker hapje en een drankje?
Een perfecte manier om het jaar af te sluiten of te starten met elkaar, want in de persoonlijke ronde kan gelijk getest worden of ieder wel goed heeft opgelet het afgelopen jaar. “Was de omzet het afgelopen jaar hoger of lager dan ….? Of “Wie ging er na het laatste teamuitje als laatste naar huis?”

Liever swingend het jaar uit of een swingende start maken? Een ander perfect teamuitje in de winter is onze Zingo. Gegarandeerd plezier van begin tot eind.
Staat de song op jouw Zingokaart? Aankruisen maar!
Heb je een valse Zingo? Dat is feest voor de rest van de groep, want dit betekent een daverend playback optreden voor je collega’s.
Met onze speciale Kerst of Nieuwjaarsronde maakt de Zingo je bedrijfsuitje in de winter compleet en niet te vergeten: er zijn natuurlijk fantastische prijzen te winnen!

Wie zijn de écht bikkels?

En dan nog iets…

Laten we eerlijk zijn: we wonen niet op de Noordpool, dus voor de bikkels onder ons draaien onze outdoor arrangementen ook gewoon door.
Hoe lekker is het om na een heerlijke tocht door het bos tijdens onze Bosexpeditie, een lekkere warme chocolademelk te drinken? Muts op en sjaal om tijdens een workshop Schapendrijven, e
en lekker glaasje Glühwein als start van een verrassende buitenkookworkshop?
En trouwens.. een citygame tussen de kerstinkopen door zorgt ook voor hilarische taferelen.

Je leest het al, wij zijn nooit te stoppen. Lente, zomer, herfst of winter, ieder seizoen staat Buro In! voor je klaar met een een passend arrangement!
Kijk bij onze indoor arrangementen wat wij zoal binnen voor je kunnen betekenen.

Dus ook voor een teamuitje in de winter denken wij graag met je mee voor jouw team of bedrijf. Bel of mail ons gerust!

  • Meer weten over Een teamuitje in de winter? Natuurlijk kan dat!?

    Bel met 055 - 3030 986 of neem contact met ons op via het contactformulier.

    Contact opnemen